برای پخت کیک یزدی با تنور فر قنادی گنبدصنعت، به مراحل زیر عمل کنید:
مواد لازم پخت کیک یزدی:
- ۴ تخم مرغ
- ۲۰۰ گرم شکر
- ۲۰۰ گرم کرم پودر شکری یا ژله (بست بای سفید)
- ۲۰۰ گرم آرد
- نصف قاشق چایخوری وانیل
- ۱۰۰ گرم روغن
- ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه کیک یزدی:
- ابتدا تخم مرغها را در یک کاسه بزرگ میشکنیم و با میکسر یا ویسک آنها را حدود ۵ دقیقه ورز میدهیم تا حجم آنها بیشتر شود و کمی سفت شوند.
- به تخم مرغها شکر را اضافه کرده و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر با میکسر یا ویسک مخلوط میکنیم تا مخلوط کردن شکر با تخم مرغها کامل شود و حباب هوا درون مخلوط بیشتر شود.
- در کاسهای جداگانه، آرد، کرم پودر شکری یا ژله، بیکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط میکنیم.
- مواد خشک را به تدریج به مواد تخم مرغی اضافه کرده و با حرکات آهسته مخلوط میکنیم تا مواد به خوبی باهم ترکیب شوند و تشکیل خمیری یکنواخت دهنده شکل میدهند.
- حالا روغن را به خمیر اضافه کرده و دوباره مخلوط میکنیم تا روغن به خوبی با خمیر مترکیب شود.
- در این مرحله میتوانید وانیل را هم به خمیر اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
- تابه آلومینیومی یا قالب شیرینی با ورقه سرامیکی را روغن زده و خمیر کیک را داخل آن ریخته و سطح را صاف کنید.
- قالب را داخل تنور فر قنادی قرار داده و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه پخت میکنیم.
- در زمان اینکه دمای کیک به همین دما برسد، با استفاده از یک قاشق میتوانید آزمایش تردی کیک را انجام دهید. اگر کیک پخته باشد، قاشق کمی خشک به سمت میانه کیک فرو میرود و خشک به بیرون خوارد میشود. اگر قاشق دارای خمیر باشد، کیک هنوز زمان بیشتری برای پخت دارد.
- بعد از پختن کامل، کیک را از تنور خارج کرده و در دمای کم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج کرده و روی رک خنک قرار دهید تا کاملا خنک شود.
بعد از خنک شدن کیک یزدی، میتوانید آن را برشته و سرو کنید. میتوانید کیک را با شربت یا شکلات تزئین کنید.
جهت سفارش تنور فر قنادی شیرینی پزی گنبدصنعت با شماره واحد فروش میتوانید تماس بگیرید
۰۹۳۵۳۸۷۷۷۹۳ نوری