آموزش پختن شیرینی دانمارکی در تنور فر گازی گنبدصنعت

habibn habibn
25 بازدید

برای پختن شیرینی دانمارکی با تنور فر گازی قنادی، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابتدا، ۵۰۰ گرم آرد را در یک کاسه بزرگ به همراه ۶۰ گرم قند، ۱ قاشق چایخوری نمک، ۱۰ گرم خمیر خوراکی و ۱۰ گرم مخمر آماده بگیرید. همه مواد را با هم مخلوط کنید.
  2. یک لیوان شیر گرم کنید تا گرم شود و به مواد آردی اضافه کنید. با استفاده از میکسر یا دسته مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست شود.
  3. خمیر را روی سطح کار خود بریزید و آن را حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه با دست مالش دهید. دستگاه را با مایع نژادنده پودر کنید تا جلوگیری از چسبندگی خمیر به دستتان.
  4. خمیر را درون یک کاسه بزرگ بریزید و آن را با پلاستیک لاستیکی بپوشانید. خمیر را در محیط گرم و تاریک قرار دهید و حدود ۱ تا ۲ ساعت به آرامی خمیر بزنید تا حجم آن دو برابر شود.
  5. پس از اینکه خمیر دو برابر شد، آن را بر روی سطح کار پاشید و به میزان مورد نیاز برش دهید. اندازه هر برش را می توانید بین ۵۰ تا ۱۰۰ گرم تنظیم کنید.
  6. هر برش را به یک دایره مسطح شکل بدهید، کشش را به سیستم بدهید و آن را با دستتان چرخانید تا به شکل یک حلقه نازک تبدیل شود. اگر لازم است، می توانید با دست مالش بدهید تا حلقه را بزرگ تر کنید.
  7. حلقه ها را روی یک سینی فر پوشیده با کاغذ پخت قرار دهید و بگذارید به مدت ۱ تا ۲ ساعت در محیط گرم و تاریک ایستاده و بزنند.
  8. بعد از ۱ تا ۲ ساعت، تنظیم دمای فر را برابر با ۲۲۰ درجه سانتیگراد کنید. سینی را درون فر قرار داده و شیرینی ها را تا زمانی که سطح شیرینی ها طلایی و طبیعتاً رنگگیری شود، درون فر بپزید. این حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه طول می کشد.
  9. پس از اینکه شیرینی ها پخته شدند، آن ها را از فر بیرون بیاورید و به مدت ۵ دقیقه در سینی قرار دهید تا خنک شود.
  10. شیرینی ها را می توانید با قند پودری تزئین کنید و آن ها را همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

مهم است به دما و زمان پخت دقت کنید تا شیرینی ها درست پخته شوند و درون آن ها خوب بپزد.

 

جهت دیدن مدل های تنور فر گازی قنادی گنبدصنعت اینجا کلیک کنید

دسته بندی آموزش پخت شیرینی آموزش کار با تنور فرقنادی بلاگ
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4+ محصولات
0+ سفارشات تکمیل شده
12+ کاربران
26+ مطالب وبلاگ
سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت