برای پختن شیرینی دانمارکی با تنور فر گازی قنادی، مراحل زیر را دنبال کنید:
- ابتدا، ۵۰۰ گرم آرد را در یک کاسه بزرگ به همراه ۶۰ گرم قند، ۱ قاشق چایخوری نمک، ۱۰ گرم خمیر خوراکی و ۱۰ گرم مخمر آماده بگیرید. همه مواد را با هم مخلوط کنید.
- یک لیوان شیر گرم کنید تا گرم شود و به مواد آردی اضافه کنید. با استفاده از میکسر یا دسته مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست شود.
- خمیر را روی سطح کار خود بریزید و آن را حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه با دست مالش دهید. دستگاه را با مایع نژادنده پودر کنید تا جلوگیری از چسبندگی خمیر به دستتان.
- خمیر را درون یک کاسه بزرگ بریزید و آن را با پلاستیک لاستیکی بپوشانید. خمیر را در محیط گرم و تاریک قرار دهید و حدود ۱ تا ۲ ساعت به آرامی خمیر بزنید تا حجم آن دو برابر شود.
- پس از اینکه خمیر دو برابر شد، آن را بر روی سطح کار پاشید و به میزان مورد نیاز برش دهید. اندازه هر برش را می توانید بین ۵۰ تا ۱۰۰ گرم تنظیم کنید.
- هر برش را به یک دایره مسطح شکل بدهید، کشش را به سیستم بدهید و آن را با دستتان چرخانید تا به شکل یک حلقه نازک تبدیل شود. اگر لازم است، می توانید با دست مالش بدهید تا حلقه را بزرگ تر کنید.
- حلقه ها را روی یک سینی فر پوشیده با کاغذ پخت قرار دهید و بگذارید به مدت ۱ تا ۲ ساعت در محیط گرم و تاریک ایستاده و بزنند.
- بعد از ۱ تا ۲ ساعت، تنظیم دمای فر را برابر با ۲۲۰ درجه سانتیگراد کنید. سینی را درون فر قرار داده و شیرینی ها را تا زمانی که سطح شیرینی ها طلایی و طبیعتاً رنگگیری شود، درون فر بپزید. این حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه طول می کشد.
- پس از اینکه شیرینی ها پخته شدند، آن ها را از فر بیرون بیاورید و به مدت ۵ دقیقه در سینی قرار دهید تا خنک شود.
- شیرینی ها را می توانید با قند پودری تزئین کنید و آن ها را همراه با چای یا قهوه سرو کنید.
مهم است به دما و زمان پخت دقت کنید تا شیرینی ها درست پخته شوند و درون آن ها خوب بپزد.
جهت دیدن مدل های تنور فر گازی قنادی گنبدصنعت اینجا کلیک کنید