آموزش پختن نان شیرمال با تنور فر گازی قنادی گنبدصنعت

habibn habibn
14 بازدید

 

برای پختن نان شیرمال در تنور فر قنادی ۸ سینی سه شعله، می توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. قبل از شروع، مطمئن شوید که تنور فر باهوش قنادی شما آماده استفاده است و سازگاری تنظیم دما را دریافت کرده است. دمای پیشنهادی برای پختن نان شیرمال حدود ۲۲۰ درجه سانتیگراد است.
  2. خمیر نان شیرمال را طبق دستور درست کنید. این نوع خمیر معمولاً با استفاده از آرد، آب، نمک و مخمر تهیه می شود. بعد از مخلوط کردن تمام مواد، خمیر را روی سطح کار بپاشید و حدود ۱۰-۱۵ دقیقه استراحت دهید تا خمیر آمادگی برای پختن نان را پیدا کند.
  3. نان شیرمال را به تعداد دلخواه خودتان شکل دهید. معمولاً نان شیرمال به صورت گرد و یا یک سپیده گوشتی (مانند یک شیرمال عادی) شکل داده می شود.
  4. سینی های نان را با کاغذ روغنی یا پانسمان یا با استفاده از روغن زیتون روی سطح الیت مالیده، روی سینی ها قرار دهید. از برش های بسیار عمیق استفاده نکنید.
  5. سینی ها را در یک طبقه بالاتر از گریل تنور فر قنادی قرار دهید. از تعداد سینی ها و موقعیت آنها بسته به فضای تنور و اندازه نان شما بستگی دارد. ممکن است بخواهید سینی ها را در طبقات مختلف یا در بالای گریل قرار دهید.
  6. تنور فر را روشن کنید و شعله های زیرین را روشن کنید. از مدتی (حدود ۱۵-۲۰ دقیقه) صبر کنید تا تنور فر به دمای مورد نظر برسد.
  7. سینی ها را داخل تنور فر قنادی قرار دهید. برای پخت نان شیرمال در تنور فر قنادی، استفاده از شعله های سه شعله موجود در تنور توصیه می شود. شعله های بالا، میانی و پایین را روشن کنید.
  8. نان شیرمال حدود ۲۰-۳۰ دقیقه طبق دما و فشار های تنور پخت می شود. مدت زمان دقیق پخت بستگی به دمای تنور و ضخامت نان شما دارد. برای اطمینان از پخته شدن کامل نان، می توانید به کمک یک چوب مومیایی یا تیغه نان برش بزنید و ببینید آیا درون نان خام است یا خیر.
  9. پس از پخت نان، آنها را از تنور فر قنادی درآورده و روی یک ریشه نان یا روکش فلزی خشک کنید تا خنک شوند.
  10. نان شیرمال را خاموش کرده و در خنک شدن کمی صبر کنید قبل از سرو کردن و سرو کردن.

لازم به ذکر است که نتایج ممکن است بنابر تنظیمات دما، شعله ها و ویژگی های تنور فر تغییر کند. بهتر است در ابتدا با نان شیرمال کوچک تجربه کنید تا با قابلیت ها و رفتارهای تنور فر قنادی خود آشنا شوید.

دسته بندی آموزش پخت شیرینی آموزش کار با تنور فرقنادی بلاگ
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4+ محصولات
0+ سفارشات تکمیل شده
12+ کاربران
26+ مطالب وبلاگ
سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت