برای پختن شیرینی برنجی در تنور فر قنادی، می توانید مراحل زیر را دنبال کنید:
- ابتدا، یک قوری شیر را درون قابلمه متوسط به نیمه کشیده و روی حرارت قرار دهید. آن را تا جوش آورده و سپس از حرارت بردارید.
- یک لیوان برنج را در آب سرد بشویید تا آب کاملاً شفاف شود و سپس آن را در تابه ای جداگانه بریزید.
- به برنج اضافه کنید: ۱٫۵ لیوان شکر، ۲/۱ قاشق چایخوری زعفران، ۲/۱ قاشق چایخوری کره گیاهی و ۱/۲ لیوان روغن مایع. همه این موارد را به هم میزنیم تا ترکیب آماده شود.
- به برنج مخلوط شده، شیر جوش قبلی را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا ترکیب یکدست شود.
- تنهایی تابه را به طور محکم بسته و آن را در یک قابلمه بزرگتر قرار دهید. قابلمه بزرگ را با آب پر کنید تا تابه بتواند درون آب شناور شود.
- قابلمه را در تنور فر قرار دهید و دما را به ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. شیرینی برنجی را بیش از ۶۰ تا ۷۰ دقیقه در تنور فر بپزید یا تا اینکه مرکز آن پخته شود و رنگ طلایی به خود بگیرد.
- پس از پخت، تابه را از قابلمه بیرون بکشید و بگذارید کاملاً خنک شود. پس از خنک شدن، پایه تابه را با یک کارد کوچک جدا کنید و شیرینی را روی یک سینی قرار دهید.
- شیرینی را می توانید با شکر پودری، روغن گردو یا ترکیبی از رونده زعفران و بادام تزئین کنید.
- صبر کنید تا شیرینی کاملاً خنک شود و سپس بتوانید آن را برش زده و سرو کنید.
مهم است به دما و زمان پخت دقت کنید تا شیرینی برنجی داخل آن کاملاً پخته شود و مرکز آن مستحکم شود.