آموزش پخت شیرینی ناپلئونی در تنور فر قنادی گنبدصنعت

habibn habibn
98 بازدید

برای پخت شیرینی ناپلئونی در تنور فر قنادی، می توانید این راهنما را دنبال کنید:

مواد لازم:

  • ۱ برگه بریوش
  • ۲۵۰ گرم خامه ۳۶% چربی
  • ۳۰۰ گرم شکر پودری
  • ۱۲۰ گرم شکر خرد شده
  • ۲۰۰ میلی لیتر کرم دو برابر (کرم پر چربی)
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ۱۲۵ میلی لیتر آب
  • ۱۰۰ گرم قهوه خرد شده
  • کاکائو یا شکلات رنده شده (برای تزیین)

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی :

  1. قبل از شروع انجام کار، تنور فر گازی را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید.
  2. برگه بریوش را روی سطح کار بریزید و آن را به ضخامت ۱ سانتیمتر باز کنید.
  3. برگه بریوش را درون سینی پخت گذاشته و آن را برای حدود ۲۰ دقیقه درون فر می‌گذاریم تا طلایی شود.
  4. بعد از طلایی شدن برگه بریوش، آن را از فر خارج کنید و بگذارید تا کاملاً خنک شود. سپس به ۹ تایی‌های یکسان برش دهید.
  5. در ظرفی، خامه، شکر پودری، کرم دو برابر و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید تا یک کرم شفاف و یکدست بدست آید.
  6. همچنین، آب را در یک قابلمه کوچک ریخته و آن را به جوش بیاورید. سپس قهوه خرد شده را به آب اضافه کنید و همه را با هم ترکیب کنید تا شیره‌ای تهیه شود.
  7. هر برگه بریوش را در شیره قرار داده و به طور همزمان در دو طرف برگه، با دستگاه برجسته‌سازی انگشتان (fork) بچسبانید.
  8. سپس برگه بریوش را به انگشتان دراز خود بچسبانید و هر دو طرف برگه را برای چند ثانیه در شیره قرار دهید تا خوب مَزبور شود.
  9. برگه بریوش را به آرامی بچرخانید تا شیره را در خود جذب کند و سپس آن را روی سینی پخت قرار دهید.
  10. هر برگه بریوش را در فر گرم شده قرار داده و برای حدود ۱۵-۲۰ دقیقه یا تا زمانی که به رنگ طلایی برسد، پخت کنید. توجه کنید که دمای و زمان پخت ممکن است بسته به فر شما متغیر باشد، بنابراین مراقب باشید و آن را نظارت کنید تا نسوزد.
  11. بعد از پخت شدن برگه‌های بریوش، آن‌ها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند.
  12. وقتی برگه‌ها کاملاً خنک شدند، می‌توانید آن‌ها را با کرم خامه پر کنید. هر برگه را با یک لایه کرم خامه پوشانده و برگه بعدی را در روی آن قرار دهید.
  13. همچنین، کرم خامه را روی وسط بالا و پایین شیرینی بریوش پوشانده و آن را با قطعات برش داده شده از شکر خرد شده تزئین کنید.
  14. در نهایت، برای تزیین، می توانید روی شیرینی ناپلئونی کاکائو یا شکلات رنده شده بریزید.
  15. برای وعده نشینی بهتر، شیرینی ناپلئونی را حداقل چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود و بچسبد.
  16. روی سطح کناره‌ها می توانید شکرهای خرد شده بپاشید و شیرینی ناپلئونی خود را آماده سرو کنید.

توجه: تمامی مواد و لوازم مورد نیاز را قبل از شروع به کار به صورت کامل آماده کنید و در فر قنادی موارد تعیین شده را رعایت کنید.

 

جهت سفارش انواع تنور فر قنادی گازی اینجا کلیک کنید

دسته بندی آموزش پخت شیرینی آموزش کار با تنور فرقنادی بلاگ
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4+ محصولات
0+ سفارشات تکمیل شده
12+ کاربران
26+ مطالب وبلاگ
سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت