برای پخت نان حجیمی با تنور فر گازی، میتوانید این راهنما را دنبال کنید:
مواد لازم:
- ۵۰۰ گرم آرد سفید
- ۷ گرم خمیر خوراکی (دانه درشت) یا یک بسته خمیر خشک
- ۱۰ گرم نمک
- ۱۰ گرم شکر
- ۳۵۰ میلیلیتر آب گرم
- ۱۰ گرم مخمر خشک
- ۵۰ گرم روغن زیتون
- در ظرفی بزرگ، آرد، خمیر خوراکی، نمک، و شکر را با هم مخلوط کنید.
- در تابهای کوچک، آب را به همراه مخمر خشک اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید تا مخمر فعال شود و حبابهای کوچکی بر روی سطح آب تشکیل شود.
- آب حاوی مخمر را به مواد خشک اضافه کنید و همه را به هم بزنید تا تمام مواد ترکیب شوند.
- روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا تمام مواد ترکیب شوند و یک تستی تشکیل کنند.
- تست را به روی سطح کار ریخته و آن را برای حدود ۱۰ دقیقه بفرستید تا درصدافب آن بالا برود و حجمش افزایش یابد.
- پس از ۱۰ دقیقه، تست را بازیاورید و چند بار به روی سطح کار بزنید تا گازها از آن خارج شود.
- تست را در سینی پخت ریخته و همانند یک گرد نان شکل دهید. در صورت تمایل، روی نان میتوانید آرد بپاشید.
- سینی را درون فر گرم شده تقریباً در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
- نان را برای حدود ۳۰-۴۰ دقیقه پخت کنید و آن را تا وقتی که سطح آن طلایی رنگ شود و صدای خارج شدن از آن خشک شود، پخت کنید.
- نان را از فر خارج کنید و صبر کنید تا کمی خنک شود. سپس برش دهید و آماده سرو کنید.
توجه کنید که زمان و دما ممکن است بسته به نوع فر و ضخامت نان متغیر باشد، بنابراین قبل از پختن نان، دستور پخت فر خود را مرور کرده و موارد مشخص شده را رعایت کنید.