آموزش پخت نان حجیمی با تنور فر گازی

habibn habibn
45 بازدید

برای پخت نان حجیمی با تنور فر گازی، می‌توانید این راهنما را دنبال کنید:

مواد لازم:

  • ۵۰۰ گرم آرد سفید
  • ۷ گرم خمیر خوراکی (دانه درشت) یا یک بسته خمیر خشک
  • ۱۰ گرم نمک
  • ۱۰ گرم شکر
  • ۳۵۰ میلی‌لیتر آب گرم
  • ۱۰ گرم مخمر خشک
  • ۵۰ گرم روغن زیتون

طرز تهیه نان حجیمی:

  1. در ظرفی بزرگ، آرد، خمیر خوراکی، نمک، و شکر را با هم مخلوط کنید.
  2. در تابه‌ای کوچک، آب را به همراه مخمر خشک اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید تا مخمر فعال شود و حباب‌های کوچکی بر روی سطح آب تشکیل شود.
  3. آب حاوی مخمر را به مواد خشک اضافه کنید و همه را به هم بزنید تا تمام مواد ترکیب شوند.
  4. روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا تمام مواد ترکیب شوند و یک تستی تشکیل کنند.
  5. تست را به روی سطح کار ریخته و آن را برای حدود ۱۰ دقیقه بفرستید تا درصدافب آن بالا برود و حجمش افزایش یابد.
  6. پس از ۱۰ دقیقه، تست را بازیاورید و چند بار به روی سطح کار بزنید تا گازها از آن خارج شود.
  7. تست را در سینی پخت ریخته و همانند یک گرد نان شکل دهید. در صورت تمایل، روی نان می‌توانید آرد بپاشید.
  8. سینی را درون فر گرم شده تقریباً در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
  9. نان را برای حدود ۳۰-۴۰ دقیقه پخت کنید و آن را تا وقتی که سطح آن طلایی رنگ شود و صدای خارج شدن از آن خشک شود، پخت کنید.
  10. نان را از فر خارج کنید و صبر کنید تا کمی خنک شود. سپس برش دهید و آماده سرو کنید.

توجه کنید که زمان و دما ممکن است بسته به نوع فر و ضخامت نان متغیر باشد، بنابراین قبل از پختن نان، دستور پخت فر خود را مرور کرده و موارد مشخص شده را رعایت کنید.

دسته بندی آموزش پخت شیرینی آموزش کار با تنور فرقنادی بلاگ
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4+ محصولات
0+ سفارشات تکمیل شده
12+ کاربران
26+ مطالب وبلاگ
سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت