برای پخت کلوچههای ساده در تنور فر گازی، میتوانید این روشها را دنبال کنید:
مواد لازم:
- ۲۵۰ گرم آرد سفید
- ۱۲۵ گرم کره نرم
- ۱۰۰ گرم شکر
- ۱ عدد تخممرغ
- یک قاشق کوچک وانیل
- مقدار کافی پودر کاکائو یا شکلات خرد شده (به دلخواه)
- مقدار کافی آب سرد
طرز تهیه کلوچه خانگی با فر قنادی :
- در یک ظرف مخلوطکننده یا کاسه بزرگ، کره نرم و شکر را با هم مخلوط کنید تا به صورت یکپارچه درآیند و تا حدی سفت شوند.
- تخممرغ را به مواد مخلوط اضافه کنید و دوباره همه را خوب باهم مخلوط کنید.
- آرد و وانیل را به مخلوط تخممرغ، کره و شکر اضافه کنید و همه را به خوبی باهم مخلوط کنید تا یک تستی تشکیل شود.
- به تدریج آب سرد را به مخلوط اضافه کنید و همزمان با مخلوط کردن و جذب آب تست بسازید. ممکن است نیاز باشد کمی کمتر یا بیشتر آب اضافه کنید. هدف این است که تست الیافی، نرم و قابل فشردن باشد.
- تست را به ۲ قسمت تقسیم کنید. در قسمت اول به هیچ جزییاتی اضافه نکنید و آن را درون یک ظرف روکش دار کوچک قرار دهید تا بعدا برای تزیین بکار برود.
- به قسمت دیگر تست کاکائو یا شکلات را اضافه کنید و آن را هم به خوبی باقی تست مخلوط کنید.
- تست را درون ظرف روکش دار بزرگ قرار دهید و آن را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی خنک شود و روغن کره در تست جذب شود.
- در زمان اینکه تست داخل یخچال است، فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.
- بعد از گرم شدن فر، ظرفهای حاوی تست را از یخچال بیرون بیاورید و تست را در قالبهای مورد نظر خود قرار دهید. میتوانید از قالبهای کوچک از نوع کیک یا کلوچه استفاده کنید.
- قالبها را در فر دمدار شده قرار دهید و آنها را به مدت تقریباً ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخت کنید. زمان پخت کاملاً به دمای فر شما و اندازه قالبهایتان بستگی دارد، بنابراین ممکن است لازم باشد زمان پخت را تمیز کنید.
- پس از پختن کلوچهها، آنها را از فر خارج کنید و قابلمه را بر روی رک یا سطح صاف قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.
- بعد از خنک شدن کلوچهها، آنها را از قالبها خارج کنید و بر روی یک سینی سرو کنید.
- این کلوچههای ساده و خوشمزه را میتوانید با چای یا قهوه تازه سرو کنید.
توجه داشته باشید که زمان و دمای پخت همگی بستگی به نوع فر و ظرفهای استفاده شده دارد، بنابراین بهتر است برای حصول بهترین نتیجه، دستور پخت فر خود را مطالعه کنید.