آموزش پخت کلوچه خانگی با تنور فر گازی گنبدصنعت

habibn habibn
62 بازدید

برای پخت کلوچه‌های ساده در تنور فر گازی، می‌توانید این روش‌ها را دنبال کنید:

مواد لازم:

  • ۲۵۰ گرم آرد سفید
  • ۱۲۵ گرم کره نرم
  • ۱۰۰ گرم شکر
  • ۱ عدد تخم‌مرغ
  • یک قاشق کوچک وانیل
  • مقدار کافی پودر کاکائو یا شکلات خرد شده (به دلخواه)
  • مقدار کافی آب سرد

طرز تهیه کلوچه خانگی با فر قنادی :

  1. در یک ظرف مخلوطکننده یا کاسه بزرگ، کره نرم و شکر را با هم مخلوط کنید تا به صورت یکپارچه درآیند و تا حدی سفت شوند.
  2. تخم‌مرغ را به مواد مخلوط اضافه کنید و دوباره همه را خوب باهم مخلوط کنید.
  3. آرد و وانیل را به مخلوط تخم‌مرغ، کره و شکر اضافه کنید و همه را به خوبی باهم مخلوط کنید تا یک تستی تشکیل شود.
  4. به تدریج آب سرد را به مخلوط اضافه کنید و همزمان با مخلوط کردن و جذب آب تست بسازید. ممکن است نیاز باشد کمی کمتر یا بیشتر آب اضافه کنید. هدف این است که تست الیافی، نرم و قابل فشردن باشد.
  5. تست را به ۲ قسمت تقسیم کنید. در قسمت اول به هیچ جزییاتی اضافه نکنید و آن را درون یک ظرف روکش دار کوچک قرار دهید تا بعدا برای تزیین بکار برود.
  6. به قسمت دیگر تست کاکائو یا شکلات را اضافه کنید و آن را هم به خوبی باقی تست مخلوط کنید.
  7. تست را درون ظرف روکش دار بزرگ قرار دهید و آن را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی خنک شود و روغن کره در تست جذب شود.
  8. در زمان اینکه تست داخل یخچال است، فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.
  9. بعد از گرم شدن فر، ظرف‌های حاوی تست را از یخچال بیرون بیاورید و تست را در قالب‌های مورد نظر خود قرار دهید. می‌توانید از قالب‌های کوچک از نوع کیک یا کلوچه استفاده کنید.
  10. قالب‌ها را در فر دم‌دار شده قرار دهید و آن‌ها را به مدت تقریباً ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخت کنید. زمان پخت کاملاً به دمای فر شما و اندازه قالب‌هایتان بستگی دارد، بنابراین ممکن است لازم باشد زمان پخت را تمیز کنید.
  11. پس از پختن کلوچه‌ها، آن‌ها را از فر خارج کنید و قابلمه را بر روی رک یا سطح صاف قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.
  12. بعد از خنک شدن کلوچه‌ها، آن‌ها را از قالب‌ها خارج کنید و بر روی یک سینی سرو کنید.
  13. این کلوچه‌های ساده و خوشمزه را می‌توانید با چای یا قهوه تازه سرو کنید.

توجه داشته باشید که زمان و دمای پخت همگی بستگی به نوع فر و ظرف‌های استفاده شده دارد، بنابراین بهتر است برای حصول بهترین نتیجه، دستور پخت فر خود را مطالعه کنید.

دسته بندی آموزش پخت شیرینی آموزش کار با تنور فرقنادی بلاگ
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4+ محصولات
0+ سفارشات تکمیل شده
12+ کاربران
26+ مطالب وبلاگ
سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت